Dit wordt vooral op locatie bij bedrijven, instellingen en universiteiten gedaan. We laten zien wat wij kunnen, waarnaar we op zoek zijn en kijken wat de ander "te bieden" heeft.

De verschillende deelnemers van NOTaS geven regelmatig lezingen en workshops over de mogelijkheden van Taal- en Spraaktechnologie.

Een cruciaal onderdeel van NOTaS is de belangenbehartiging van de TST-gemeenschap. We willen geen subsidie, maar wel dat bv de overheid onze producten afneemt.

NOTaS Deelnemerslunch

Kalender
NOTaS
Datum
28-10-2022 12:00 - 14:00
Locatie
Nederland, Utrecht, Zeist, 3708AH, Arnhemse Bovenweg, 140

Beschrijving

Na de goed bezochte lunchlezingen in het voorjaar is het door de post-Corona-drukte een tijdlang niet gelukt om nieuwe NOTaS-activiteiten te organiseren. Wel heeft het bestuur in de tussentijd de NOTaS-missie herijkt, nieuwe plannen gemaakt, de website opgeknapt en met de Nederlandse Spraakcoalitie overlegd over mogelijke samenwerking bij het organiseren van activiteiten op het gebied van Spraaktechnologie. We hadden verwacht dat hier al dit najaar een evenement uit voort zou komen, maar inmiddels is duidelijk dat dit tot 2023 moet wachten.

Om elkaar toch weer eens te kunnen ontmoeten hebben we nu een deelnemerslunch gepland op vrijdag 28 oktober, uiteraard op lunchtijd! Bij deze bijeenkomst zullen er twee presentaties worden verzorgd over het DIXIT-onderwerp van dit jaar: TST & Big Models. De presentaties belichten de impact van modellen als GPT3 op de ontwikkeling van taal- en spraaktechnologie. De presentaties worden door twee NOTaS-deelnemers verzorgd:
- Serge Cornelissen (Cornelistools)
- Ian Fitzpatrick (y.digital)

UITNODIGING
Graag nodigen we jullie allen (incl. collega's) uit om aan deze activiteit deel te nemen. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van NOTaS-deelnemer y.digital te Zeist. Adres: Arnhemse Bovenweg 140, Zeist. De locatie is goed per auto te bereiken en ligt op 10 minuten loopafstand van station Zeist.

Deze bijeenkomst is gratis bij te wonen voor NOTaS-deelnemers en genodigden. Voor wie echt niet kan komen, proberen we een online-verbinding te realiseren. Hoe het exacte programma eruit gaat zien, zullen we nog nader bekend maken, maar waarschijnlijk duurt de bijeenkomst van 11.30 uur to 13.30 uur.

Met het oog op de lunchplanning zou het handig zijn om alvast te horen wie van plan is om deel te nemen aan deze bijeenkomst, en zo ja of je hier fysiek bij wil zijn of alleen online aanhaakt. Je collega's zijn uiteraard ook welkom. Aanmelden kan via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Oele Koornwinder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor hen die het virtueel willen doen: klik hier!

Locatie informatie

Nederland, Utrecht, Zeist, 3708AH, Arnhemse Bovenweg, 140

Straat
Arnhemse Bovenweg 140
Plaats
3708 AH Zeist
Provincie
Utrecht
Land
Nederland